考研 | 自学考试 | 成人高考 | 公务员 | 会计从业 | 会计职称 | 注册会计 | 税务师 | 经济师 | 司法考试 | 证券从业 | 期货从业 | 银行从业 | 教师资格 保险类 | 理财规划师 | 心理咨询师 | 导游员 | 大学英语 | 新概念 | 执业医师 | 执业药师 | 执业护士 | 一级建造师 | 二级建造师 | 消防工程师 | 监理工程师 | 造价工程师 | 咨询工程师 | 资产评估师 | 安全工程师 | 报检员 | 报关员 | 土地估价师 | 房地产估价师 | 房地产经纪人 | 企业法律顾问 | 招标师 | 基金从业 |

[老用户使用原帐号直接 登录 ,无需注册] 注册 | 登录

我要做题网门户成考 › 模拟试题 › 查看内容

2020年4月20日2020年成人高考高起点《英语》练习试题及答案三

2020-4-20 16:08| 发布者: admin| 查看数: 326| 评论数: 0

摘要: 2020年成人高考高起点《英语》练习试题及答案三三. 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选项,并把它前面的大写字母填入左边 ...

▇ 功能最强大的在线复习软件 ▇

2020年成人高考高起点《英语》练习试题及答案三

三. 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

Mr. Jones was traveling in a car. Soon after setting out from a village to drive to London, he heard a strange noise from the back of the car. Naturally, he _31__ to have a look. He examined the wheels__32__ but found nothing wrong. __33__, he got back into the car and __34__ his way. The noise began almost immediately and was louder than _35__. Quickly turning his head, the man saw what appeared to be a great black cloud following the car._36__ he stopped at a village later on, he was told that a queen bee must be __37__ in his car as there were thousands of bees nearby.

__38__ learning this, the man realized that the only way to get rid of the bees would be to drive away as _39__ as possible. After an hour’s hard driving, he arrived in London where he _40__ his car outside a hotel and went in to have a drink. It was not long __41_ a waiter who had seen him _42___ hurried in to inform him that his car was covered with __43__. The poor driver telephoned the police and explained what had happened. The _44__decided the best way to _45__ the situation would be to call in a bee-keeper. In a short time, the bee-keeper arrived. He found the __46__passenger hidden near the wheel at the back of the car. Very _47_ to the driver for his __48_ gift, the bee-keeper took the queen and her thousands of __49__ home in a large box. Then, the driver drove away in peace, _50_ free from the “black cloud”, which had hung over his car.

( )31. A. moved out B. got out C. turned around D. drove back

( )32. A. closely B. quietly C. clearly D. deeply

( )33. A. However B. Though C. Instead D. Therefore

( )34. A. went B. continued C. started D. drove

( )35. A. ever B. the beginning C. the past D. early

( )36. A. Until B. Before C. When D. Since

( )37. A. taken B. found C. hidden D. stored

( )38. A. At B. On C. For D. In

( )39. A. carefully B. quietly C. bravely D. quickly

( )40. A. sent B. rested C. parked D. lay

( )41. A. before B. then C. until D. when

( )42. A. come over B. arrive C. set off D. leave

( )43. A. bees B. dust C. flowers D. a cloud

( )44. A. waiter B. driver C. expert D. police

( )45. A. get rid of B. go on with C. clean up D. deal with

( )46. A. mistaken B. anxious C. unpopular D. unwelcome

( )47. A. thankful B. angry C. surprised D. delightful

( )48. A. worthless B. expensive C. unexpected D. usual

( )49. A. sisters B. lovers C. followers D. prisoners

( )50. A. by and by B. at least C. by all means D. at present

参考答案:

三、完形填空

答案:31.B 32.A 33.D 34.B 35.A 36.C 37.C

38.B 39.D 40.C 41.A 42.B 43.A 44.D

45.D 46.D 47.A 48.C 49.C 50.B


路过

雷人

握手

鲜花

鸡蛋

最新评论

全国成人高考英语
 
全国成人高考历史地理综合科(历史分册)
 
全国成人高考数学(文史财经类)
 

我要做题网 ( 辽ICP备11009338号-1) |网站介绍 |联系我们 大连博易网络科技有限公司 版权所有

GMT+8, 2020-10-28 22:07 , Processed in 0.009225 second(s), 14 queries .

Powered by Discuz! X1

© 2001-2010 Comsenz Inc.